Loading...

Jedan alat - mnogo rešenja za vaš marketing i prodaju!

SalesSnap je jedinstven alat na našem tržištu koji obuhvata nekoliko proverenih rešenja koji štede vaše vreme i utiču na vašu prodaju!

Email marketing

Povećajte prodaju uz personalizovane mejlove koji se lako i jednostavno kreiraju!  

  • Izaberite medan od nekoliko šablona (templejta) ili kreirajte svoj mejl koji je spreman za slanje na adresu vašij potencijalnih kupaca. Imenujte ga, ubacite formulu za adresiranje korisnika na osnovu imena i spremni ste!
  • Lako kreirajte lepo dizajnirane mejlove koji vam mogu pomoći da promovišete svoj brend i proširite svoj biznis. SalesSnap vam pruža širok spektar unapred dizajniranih email šablona koje možete koristiti, kao i jednostvanu drag and drop funkciju i full code režim ako želite da kreirate email od nule. 
  • Unapredite svoju email marketing praksu koristeći dinamičan sadržaj, kao što je ime kontakta, kako biste razvili ličniji odnos sa njima i poboljšali njihovo iskustvo. Dodajte druge funkcije kao što su forme da biste dobili dodatne informacije za dalju segmentaciju kontakata i optimizaciju marketinške strategije. 

Kreiranje personalizovane poruke nikada pre nije bilo toliko važno – ali ni toliko lako kao sada!

  • Napišite copy (tekst mejla)
  • Ubacite formulu za imenovanje kontakata
  • Izaberite svoj segment
  • Pošaljite formu putem email-a i prikupite više informacija
email karakteristike marketing automatizacija
sms karakteristike sakuplanje lidova

SMS

  • Učinite da se klijenti povežu sa vašim brendom
  • Kreirajte SMS strategiju u skladu sa vašim drugim kanalima
  • Koristite SMS u najboljim danima za slanje i najboljem vremenu za slanje
  • Neka vaš poziv na akciju bude jasan i direktan
  • Kontaktirajte nas – mi ćemo vam reći koju tačno strategiju da koristite za svaki kanal

Push notifikacije

Pružite svojim klijentima informacije o najnovijim promocijama, funkcijama ili druge hitne informacije putem posebno ciljanih push notifikacija, web notifikacija, SMS-a, viber-a, itd. Jednostavno sastavite svoju poruku, odaberite listu i zakažite slanje kada god želite! Upotrebom SalesSnap API možete lako integrisati brojne usluge u cilju maksimiziranja svoje marketinške kampanje.

push notifikacije karakteristike sakupljanje lidova
viber karakteristike sakupljanje lidova

Viber

  • Sakupite dodatne informacije o svojim potencijalnim kupcima uz pomoć Vibera
  • Viber vam pruža informacije o lokacijama
  • Koristite ove informacije da pravilno ciljate svoje klijente odgovarajućom temom
  • Delite bilo koju vrstu promotivnog videa ili pdf veoma brzo i odmah proverite status isporuke
  • Podstaknite prijateljski pristup i razvijte poverenje kod klijenata tako što ćete odmah odgovoriti, jer tako se razvija komunikacija i odnos sa vašim kupcija koji vam ostaju lojalni.

Focus item - pop up

Podstaknite kupovinu pomoću personalizovanih iskačućih poruka!

Aktivirajte svoje klijente kroz širok spektar interaktivnih popup-ova! Popup dobrodošlice, exit popup i popup za gemifikaciju su samo neki od primera ove funkcije. Izuzetno fleksibilan i lak za upotrebu, SalesSnap alat za kreiranje focus item-a vam omogućava da integrišete druge komponente poput formi u svoj popup, ali i interaktivne funkcije kao što su točak sreće, memory game, itd. kako biste maksimalno angažovali svoje korisnike.

  • Uzmite u obzir prepreke prilikom kreiranja korisničkog putovanja
  • Kreirajte popup sa zanimljivom porukom
  • Postavite popup na određenu stranicu u određeno vreme, za određenu priliku
  • Gledajte kako se vaši klijenti vraćaju da kupuju
focus item katrakteristike marketing automatizacija
chat bot karakteristike sakupljanje lidova

Chat bot

Optimizujte svoje poslovanje automatizacijom komunikacije sa vašim klijentima i posetiocima sajta.

Lako kreirajte više verzija razgovora kroz koje će vaši posetioci brzo dobiti informaciju koja im je potrebna i koji će vam obezbediti dragocene podatke koji mogu unaprediti vašu marketinšku strategiju, kao i poslovanje u celini. 

Pored izvrsne integracije, naše Chat bot rešenje je takođe i veoma jednostavno za korišćenje i upravljanje. Kada ga postavite, samo sedite i posmatrajte kako pristižu zlata vredne informacije o vašim potencijalnim klijentima. 

Kompletna usluga

100% besplatna podrška 
SalesSnap marketing i IT tima

Mi smo full-service agencija koja vam pruža usluge podešavanja i upravljanja alatima za automatizaciju marketinga, kao i kompletnu marketinšku i stratešku podršku ako je potrebno. Unapredite svoje poslovanje uz našu profesionalnu pomoć!

Marketing Automatizacija

SalesSnap je alat za marketing automatizaciju koji će vam pomoći da automatizujete svakodnevne monotone zadatke, čime vam omogućava više vremena da se fokusirate na velike strateške odluke!

Jedan od glavnih ciljeva automatizacije marketinških procesa je učiniti marketinški aspekt poslovanja efikasnijim, a evo i 5 direktnih prednosti marketing automatizacije:

  • Efikasnost
  • Upravljanje lead-ovima
  • Personalizovanje marketinške komunikacije
  • Proširivanje baze kontakata
  • Porast prodaje
marketing automatizacija karakteristike
landing strane karakteristike sakupljanje lidova

Landing stranice

Kreiranjem jedinstvene landing stranice, pružate korisnicima bolje i usmerenije iskustvo na vašem sajtu.

  • Proširite svoju listu subscriber-a (onih koji su se prijavili za vaš njizleter)
  • Landing stranice vam omogućavaju da testirate metrike direktno povezane sa vašim poslovnim ciljevima
  • Napravite landing stranicu za manje od jednog minuta!

Popuni formu!

Lako kreirajte forme koje će vam pomoći da generišete nove lead-ove. Dodajte koliko god želite odeljaka u formama, prilagodite ih i lako implementirajte kad god želite jednostavnim copy-paste principom samo jedne linije koda! A ako odlučite da izmenite formu na bilo koji način, on će se automatski ažurirati bez potrebe da vi bilo šta radite, što će vam znatno uštedeti vreme. Svakako, ukoliko želite da prilagodite svaki detalj i dizajn kreirane forme, možete ručno kopirati kod i podesiti ga po svojoj želji. 

SalesSnap alat za kreiranje formi vam pruža beskrajne mogućnosti – možete birati između više različitih polja formi, učiniti ih obaveznim, kreirati posebne error poruke, podestiti dalje radnje, itd. Pored brojnih unapred definisanih polja kao što su Ime, Prezime, Kompanija ili Email, takođe možete kreirati posebna polja za popunjavanje koja lako možete implementirati u svoju formu i koji su prilagođeni vašim potrebama.

Kombinujte svoje forme sa drugim SalesSnap stavkama kao što su focus items za maksimalne rezultate – Kreirajte izlazni ili popup dobrodošlice sa formom unutar njih i momentalno kreirajte nove lead-ove.

forme karakteristike marketing automatizacija
segmentacija karakteristike sakupljanje lidova

Segmentacija

Segmentacija klijenata ili segmentacija tržišta je tehnika za kategorisanje vaših klijenata u odgovarajuće grupe prema različitim parametrima. Ti parametri mogu biti njihovo ponašanje prilikom kupovine, lokacija, prihod, interesovanja, itd.

Segmentacija je u današnje vreme postala ključni deo svakog poslovanja. Statistički podaci u nastavku pokazuju kako ona doprinosi vašem prihodu i konverziji.

  • Segmentirani i ciljani email-ovi proizvode 58% svih prihoda u kompaniji.
  • Segmentirani email-ovi sa personalizovanim naslovima povećavaju open rate za 26%.

Svi podaci na jednom mestu

Čuvajte sve svoje datoteke na jednom mestu bez potrebe za dodatnim serverima. Ako se format vaše datoteke razlikuje od unapred definisanih, lako ih možete dodati na listu podržanih formata. 

aseti karakteristike marketing automatizacija
gemifikacija karakteristike sakupljanje lidova

Gemifikacija

Neki ljudi vole da igraju društvene igre sa svojim prijateljima kao što su igre sa kartama ili društvene igre, neki preferiraju online igrice, bilo na računaru ili mobilnom telefonu. Igranje igrica je omiljena zabava svih generacija i svi rado okušavamo svoju sreću! Iz tog razloga smo ih prepoznali kao korisno sredstvo u procesu generisanja lead-ova. 

Implementacija uobičajeno traje nedelju dana.

Implementacija je potpuno besplatna.

Implementacija je vrlo jednostavna i ne zahteva uključivanje vaših programera.

Ne postoji ugovorna obaveza; ugovor se sklapa na određeno vreme i može se raskinuti sa otkaznim rokom od mesec dana.

Svi podaci nakon prestanka saradnje pripadaju vama.

Da! Naši stručnjaci za implementaciju mogu vas voditi kroz ceo proces kako biste bili sigurni da je vaša kampanja spremna za slanje i osigurala najbolje rezultate. Takođe, možete dobiti naknadne ekspertske konsultacije ukoliko želite iskoristiti pun kapacitet alata.

Kada napravite nalog, možete slati 100o mejlova mesecno. Ako želite poslati više od toga, morate se prebaciti na „Paid“ verziju SalesSnap-a.